Haal meer uit taal met ‘The Value of Language’


The Value of Language (TVOL) is een eendagsconferentie over de waarde van taal én over de vraag hoe je als taalprofessional de waarde van je taalproducten en -services beter zichtbaar maakt voor het grote publiek.

Een ideale dag voor iedereen die beroepsmatig belangstelling heeft voor talen en vertalen of regelmatig te maken heeft met taalgerichte producten en services.

TVOL is een initiatief van De Taalsector, een Belgische organisatie voor en door taalprofessionals, in samenwerking met KU Leuven, Campus Brussel (HUB) als academisch partner.

De Woordenwerf - The Value of LanguageAgenda

Op 12 juni demonstreren in hartje Brussel 16 doorgewinterde taalprofessionals hoe ze een taalproduct of -service concreet gebruiken én hoe ze er waarde mee creëren voor zichzelf en hun organisatie, hun klanten, studenten of gebruikers en de samenleving.

Tijdens de conferentie is er ook een expo met stands waar je bij ontwikkelaars en leveranciers van taalproducten en -services terechtkunt voor nog meer interessante taaltips.

Bekijk hier het handige programmaoverzicht van deze boeiende taaldag.

Praktische info

Wanneer: donderdag 12 juni 2014, van 9 tot 18 uur.

Waar: de conferentie vindt plaats op de Campus Brussel van de KU Leuven (Warmoesberg 15, 1000 Brussel). Dat is op wandelafstand van het treinstation Brussel-Centraal.

Deelnemen: inschrijven is nog mogelijk tot 11 juni 2014. Deelname is 65 euro excl. btw.

Meer weten: bezoek de website van TVOL, neem contact op met de organisatie via e-mail of volg de tweets van TVOL op Twitter (@TheValueofLangu).

Afspraak op The Value of Language?

Ja, doen! Enkele prikkelende demonstraties meepikken? Even gezellig bijpraten of netwerken? Of mogelijkheden tot samenwerking bespreken? Ik kijk al uit naar ons gesprek op deze unieke taaldag.


© 2014 John Vanormelingen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s